Min nya kärlek

Vi är nog lite knäppa, maken och jag. Eller ja, det är vi väl på många sätt egentligen, men just nu tänkte jag på det här med bilen. Vi pratar om henne på kvällarna, och berömmer hur fin och trevlig hon är att köra. Men men, än så länge är vi ju i förälskelsefasen, jag lovar att skärpa mig om jag fortfarande är likadan om ett par veckor. Eller kanske månader…


Här är hon i alla fall, vår sötnos. Med fina 17” fälgar dessutom =)

Annars GÅR det ju nästan inte att blogga idag utan att nämna det helt fantastiska vädret! Den enda besvikelsen är att det inte direkt gick att sola eftersom det var så disigt hela dagen, men det har ju varit så varm att jag gått i 3/4 jeans och linne i trädgården! På förmiddagen idag fick jag lite barnpassning av mormor som tittade förbi och tog ut barnen på promenad, vilket resulterade i att jag hann damma, dammsuga och torka golvet på rekordtid! Snacka om att det går fort att städa när man inte ska underhålla och hålla koll på barnen samtidigt…


Oliver var också väldigt nöjd med det sköna vädret idag, jag kan förstå att det inte är så kul att hålla på med en massa tjocka ytterkläder.

Lukas har även han suttit i sandlådan idag, det var VÄLDIGT spännande! Däremot så lär jag väl inte få nån bild på det så länge jag är själv med honom, man har helt klart händerna fulla med att försöka se till att han inte äter upp sanden. Eller gräset. Eller stenarna. Ni förstår bilden… Nu är det dags för lite film, maken blänger lite på mig och tycker nog att jag har bloggat färdigt 😉

En reaktion på ”Min nya kärlek

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s