Förberedelser

Tycker inte det känns som en bra idé att posta på bloggen precis när man åker på semester, så därför kommer ni få mina semesterinlägg EFTER vi varit på semester. Eller ja, det här borde komma precis samma dag som vi kommit hem – jag säger borde eftersom jag inte är helt hundra på när vi åker hem, färjebiljetten är ”öppen”, så känner vi för att stanna ett par dagar extra så har vi den möjligheten.

I morse kollade jag 10 dygnsprognosen inför vår 10 dagar långa resa, och – hipp hurra – det ska regna varenda dag… Seriöst!!! När jag såg det så började jag fundera på att lägga om vår rutt eftersom vi bara har reserverat men inte betalt några gasthaus än. Dock verkar det ganska lönlöst, tittar man västerut mot Holland, Belgien och Frankrike så ser vädret lika illa ut, och åker man tex 6 timmar längre söderut i Tyskland så är det bara liiiite bättre väder – mycket åkande för ingenting alltså. Och ska man då ner till solen och värmen som ligger runt medelhavet, ja då blir det helt plötsligt en otroligt mycket längre bilresa och det har vi inte direkt ekonomi till, för att inte tala om att jag tror det kan bli lite mycket bilåkande för framförallt Lukas.

Alltså har vi nu packat ner full regnmundering till alla, gummistövlar till barnen och varma kläder till oss allihop =/. Nåväl, vi har i alla fall fått plats med all packning + barnvagnen i bilen, men jag vet inte riktigt hur mycket vin vi kommer kunna få med oss på vägen hem! Blir vädret apdåligt misstänker jag att det blir mer shoppat dessutom (lite känner jag ju mig själv).

Trots allt tror jag ändå resan kommer bli bra, vi har mycket aktiviteter att välja mellan på orterna vi ska till, några är dessutom inomhus för de värsta dagarna, och det är alltid otroligt härligt att komma utomlands lite! Vädret ser ändå inte bättre ut här hemma, och får jag inte komma härifrån då så lär jag väl hamna på psyket i slutet av semestern…

Nu ska vi strax åka och hämta barnen hos mormor, och i morgon bitti (dvs söndag den 8/7) så åker vi!

En reaktion på ”Förberedelser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s