Söndag 15/7

Idag är det HeidePark som gäller, och till och med vädret är med oss. Det är visserligen inte särskilt varmt, men det regnar inget på hela dagen och vi får till och med lite sol på oss. Det är precis lagom med folk, bara på de nyaste och största attraktionerna är det kö (de är definitivt bara för vuxna dessutom), och parken är ju gigantiskt, så minst en dag rekommenderar jag där!

BobBahn!
Fint väder, och parken är sjukt stor, det syns bara en bråkdel här!

Pirattema på en del, såklart!
Överförtjust vid en båttur!
Glasspaus…
Vi tittade på en helt fantastisk piratshow, ett gäng asiater stod för en del av underhållningen som  lätt kunnat platsa på vilken cikus som helst! 
Jack Sparrow – enligt Oliver såklart =)

Vi åker massor med Oliver, även en del där det egentligen är 6 års gräns eller 120 cm gräns (han är 117 cm), men det går att smita förbi på de flesta ställena. Lukas får också åka en hel del, jag åker Desertrace (som kanonen på liseberg fast gånger 3) och Tobbe åker Colossos (60 m hög berg och dalbana i trä) och Kraken (årets nyhet, har ett fall med mer än 90 graders lutning!). Efter en lång dag sätter vi oss i restaurangen på Gasthauset igen och äter gott, alla är supernöjda med dagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s