En ljusglimt i vardagen

Mitt jobb är ju faktiskt extremt varierande, och det tycker jag är väldigt kul. Det är högt och lågt, ibland måste man rycka in handgripligen och ibland blir det mer ”kontorstjänst”. Idag fick vi faktiskt vara med om  något lite nytt, jag och Kristin (min kollega/väninna) nämligen lite av en avsmakningsmeny inför den kommande mässan Elmia Garden. Köket hade lagat upp lite idéer till mässan, och vi fick tycka till och smaka – det kan nog vara den hittills roligaste uppgiften i det här jobbet 😉

Sorry, inte direkt några proffsfoton, men det var väldigt snygg (och god) mat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s