Funkar vitlök och vigvatten?

I morse ringde de från Olivers skola och sa att han hade kräkts… Maken, som har bilen idag, fick åka och hämta honom. Vi hoppas fortfarande att det var en enskild händelse, hittills har det inte blivit något mer *ta i trä, kasta salt, trampa på en svart katt(?)*.

I tisdags var i alla fall båda barnen på sina respektive simskolor – Oliver på simborgarskolan (mål: 200 m simning!) och Lukas på minisim 1. Båda två älskar att bada, men är sällan still så man hinner fota dem. Hann i alla fall knäppa ett kort på Oliver som inte blev suddigt…

Så glad när han får bada! 

Jag lär väl i alla fall stanna hemma med honom i morgon med, även om det nu ”bara” var en kräkning (hoppas, hoppas). Stackars Oliver… Han har ju inte direkt så mycket att ta av heller, när han blir sjuk.

Uppdatering: Det var inte en enstaka kräkning, utan hittills 5 st nu vid lunch… suck. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s