Ett steg i rätt riktning i alla fall

Det står lite still i mitt huvud just nu. Eller det finns en massa saker jag skulle VILJA skriva om, men jag kan inte göra det för det skulle bli alldeles för personligt. Det är ju lite så ändå, man får ju liksom alltid tänka sig för lite vad man skriver och vad man inte skriver på en blogg. Så ibland, som idag, blir det inte det inlägget som jag SKULLE vilja skriva, utan något mer … neutralt.

Visst ja, förresten, jag har äntligen fått min fasta anställning godkänd! Hade ju bara februari ut kvar på mitt kontrakt, och det kunde inte förlängas heller utan att automatiskt övergå till en fast tjänst (ok, tillsvidare som det heter), men nu har jag i alla fall fått godkänt. Känns skönt, det som är kvar är att få alla detaljer på papper bara, sen ska jag hitta på något och fira lite tror jag. Vet inte vad bara, kanske nån som har något tips?

Idag fick jag äntligen köra igång med gymträningen med, efter en veckas uppehåll (först magsjuka, sen möbelmässa). Ben och rumpa stod på schemat idag, kändes riktigt skönt segt när man skulle gå uppför trappan sen… I morgon är det ÄNTLIGEN sparring!!! Och såklart gym på lunchen med…

2 reaktioner på ”Ett steg i rätt riktning i alla fall

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s