Liten blir större

Nu till helgen kommer vi att fira Lukas 3-årsdag, även om det inte är riktigt dags än. När han fyller egentligen är vi i Frankrike, vi kommer väl fira honom lite då med, men vi tar ju inte med en massa paket ner – och så vill ju mormor och morfar fira honom med. 

En annan fördel som vi väl för passa på att ”utnyttja” lite är att han vet ju inte riktigt NÄR han fyller år – alltså gör det inget direkt om vi firar honom ca 2-3 veckor tidigare. Det är bara bra om han får lite sommarkläder och sånt av mormor och morfar nu, för han har vuxit ur typ alla kläder vi har till honom nu känns det som. Kalas med kompisar blir det inte i år heller, han är lite för liten för att ha så mycket kompisar, han leker ju liksom bra med många. 

Busig som få, och såklart lite snorig 😉
Min telefon står högt i kurs!

Shit vad stor han har blivit, ibland känns det inte som om man hänger med själv…

Nu måste vi bara hinna ta med Oliver till någon leksaksaffär så han får köpa nåt till lillebror med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s