Ja må han leva ut i hundrade år….

Idag firade vi Lukas med mormor och morfar, han (Lukas alltså, inte morfar) var väldigt exalterad över att få öppna alla paket, och storebror var väldigt exalterad över att få lämna över de två paketen han själv valt. Det var väldigt bra paket, för övrigt, en liten kikare som snabbt blev väldigt populär, och så en bok om Blixten McQueen (såklart). Övriga paket var en blandning av kläder och uteleksaker, hans ipod touch kommer inte förrän på måndag så den får han nog lite närmare bilresan, men han var mycket nöjd ändå!

Resten av dagen har barnen lekt, och maken och jag har röjt leksaker för fulla muggar… Mycket som kunde slängas (tack för det) och en del får flytta ut till garaget ett tag nu. Vi hann nätt och jämt få in Lukas säng till Olivers nästan tömda rum innan han somnade i soffan – men såklart tog det en stund att somna in ändå när båda barnen låg i samma rum.

Nu är jag rätt slut, hade tänkt lägga in lite bilder från dagens firande, men det får bli i morgon, för nu ska jag SOVA!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s