Hemresan

Av diverse olika anledningar orkar jag inte direkt skriva så mycket nu, men hemresan tog i alla fall fyra dagar. Den första dagen blev lång, dels pga en hel del köer vid rivieran och inne i Italien, men även pga helt sjuka köer vid St Gotthardstunneln. Till slut gav vi upp och körde över passet istället, vilket typ tog 20 minter – vi borde gjort det på en gång istället! Dag två – söndagen – spenderade vi på Europa Park i södra Tyskland. Det var helt fantastiskt, en makalös park med mängder av aktiviteter för barn i alla åldrar – inte riktigt lika mycket för vuxna att åka som i HeidePark, men ändå mycket mer än i de flesta andra nöjesparker. Fin och välskött par, med många roliga teman!

Därpå var det ytterligare två dagars bilfärd hem, ungefär 7 timmar vardera vilket kändes rätt lagom.

Men här kommer lite bilder från EuropaPark!

Massor med fina stora lekplatser – bara där kunde vi säkert spenderat hela dagen egentligen. Det hade inte varit svårt att fylla 2 dagar här!
Barnen åkte allt de kom över, det blev kanot….
…taxibilar…
…radiostyrda bilar (inte mindre än 8 gånger!!!)….
…flygplan….
…luftballong….
….och racerbilar, bland mycket, mycket annat!
Ja det fanns ju en massa roliga saker att köpa med förstås, även om det nu aldrig blev en vikingahjälm ändå…

 Mitt råd – åk dit! Visserligen långt söderut i Tyskland, men en fantastiskt fin nöjespark. Och kör gärna två dagar! Söndagen, när vi var där, var det inte så mycket folk, och vi köade aldrig längre än ca 5-10 minuter till något, det mesta barnen åkte var det ingen kö på alls trots högsäsong!

Det var allt, från semestern!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s