Mot mörkare tider

Ok, det börjar ju bli dags att tända ljus och krypa ihop med en god kopp te nu, och därför kändes det ju extra passande när jag fick lite doftljus från AirWick att buzza om (läs mer på Buzzador om vad det innebär). De här är ”AirWick Black Edition” och de är rätt coola, när man tänder dem så tänds även en liten lampa i själva ljuskoppen som dessutom ändrar färg. Så både lågan och själva glaset ger ju ljus 🙂

Jag fick hem två olika dofter, en fruktigare ”Purple Blackberry Fig” och en mer höstig ”Apple Cinnamon” (borde passa perfekt till jul). Har plockat med mig den fruktiga till jobbet med, där den blev populär!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s