Grattis Oliver!

Idag är det hela 7 år sedan Oliver föddes! Han är världens goaste, snällaste pojk, som inte kan sitta still ens när han spelar TV-spel. Han har massor med kompisar, förutom bästisen Alicia, och spenderar helst all sin vakna tid med någon av dem. Han kan klockan nästan perfekt, bara ”fem-i-halv” och ”fem-över-halv” som saknas, och han kan läsa långa ord och skriva dem.

Han tränar tennis och innebandy, och älskar killerball och ambulansdatten på gympan i skolan. Han har hyfsat med tålamod med sin lillebror, ibland i alla fall, och emellanåt leker de faktiskt riktigt bra. Han har tappat sina två nedre framtänder, och det är lite svårt att säga ”S” just nu, men de nya tänderna är på G. Dessutom är de två översta framtänderna jättelösa.

Han är oerhört omtänksam och väldigt artig, tackar för sig och dukar av efter maten. Äntligen äter han oxå – som en häst faktiskt! Från att ha petat i maten till att äta lika stora portioner som jag tar, och fort går det med numer! Han pratar oerhört gärna, och mycket, helst oavbrutet faktiskt 😉

Grattis på 7-årsdagen, älskade Oliver!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s