Skam den som ger sig…

Det var väl ingen som trodde att jag INTE skulle träna idag bara för att jag inte kan använda högerhanden?!?! Nu när jag är på rätt väg vill jag absolut inte ha några onödiga uppehåll, så det blev knäböj i Smithmaskinen. Lite ”fusk” att göra i den, men samtidigt tycker jag att det är lättare att göra rätt, och inte böja ryggen för mycket.

I morgon ska jag _försöka_ springa intervaller på löpbandet, eftersom jag ändå insett att boxningen får vänta nån vecka… Håll tummarna!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s