Lukas

Vår lilla Lukas har blivit jättestor i vinter – i sättet i alla fall. Han har ju tämligen mycket vilja och personlighet, på gott och ont 🙂 Eftersom storebror ofta är hos kompisar och leker så är han ju ofta hemma själv med oss, och antingen är han med mig och lagar mat eller bakar, eller så är han faktiskt jättebra på att leka själv – nåt vi inte direkt är vana vid från Oliver. Han kan sitta i flera timmar och köra med bilar, eller greja i sitt lilla kök, samtidigt som han nynnar lite för sig själv. Helt fantastiskt charmigt!

Han gillar att vara ute på promenad, fast man får ju räkna med att det inte
direkt går raka vägen om man ska någonstans. 
Han har ju som sagt rätt mycket humör, och det kan svänga snabbt. Värst är det nog på morgnarna, ibland är han så förbannad att man inte ens kan gå in och hjälpa honom med kläderna, och ibland är han så kramgo att han är världens charmtroll. Mycket känslor i en liten kropp, och inte så lätt för nån av oss i familjen ibland (inklusive han själv). 
Drygt 3½ är han nu, och vi börjar kunna få se lite mer av hans personlighet – otroligt roligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s