Räkfrossa

Alltså, det är ju egentligen inga större svårigheter att hitta nyttig mat som är riktigt god. Kolla den här tallriken, tex, räkor, avokado och ett halvlyckat försök till ett pocherat ägg. Supermat, och min kvällsmat nu ikväll efter ett pass styrketräning!

Nu har ju Racketcentrum stängt för renovering, vilket gör att jag inte kan lunchträna, och meddetsamma är det ju oerhört mycket svårare att pussla ihop träning och övriga livet. Jag kan verkligen, verkligen förstå att man inte känner att man hinner träna, men om man verkligen vill så kan man kanske hitta någon form av träning, på någon tid av dygnet som fungerar. Jaja, bara ett tips till den som kanske vill haka på tåget, liksom.

Ha en skön kväll!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s