Vit chokladmousse

Det här är INTE en efterrätt som går under ens förnamnet ”nyttig”, men det är en fantastiskt god och enkel dessert som jag gjorde till nyårsafton. Däremot KAN jag verkligen inte göra vit chokladmousse utan att den blir åtminstone lite grynig, oavsett hur jag gör.. God är den i vilket fall ändå!

Vit chokladmousse, 2-4 port. 

100 g vit choklad
100 g lättkvarg
100 ml vispgrädde, löst vispad

Smält chokladen och rör ihop den med kvarg och grädde. Häll upp i portionsformar och låt stå kallt minst en halvtimme. Servera antingen med mixade hallon/florsocker, eller med mina rårörda jordgubbar (mixade).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s