Hassafallsleden

Vad ska man nu med en stark kropp till om man inte får nån direkt användning av den? Med den tanken i huvudet så tog jag med familjen ut på lite ”vandring” i Hovslätt – Hassafallsleden. Har inte gått där innan, men det var ju jättefint! Lagom svårt för barnen att ta sig fram (eller, lagom svårt så inte jag gick med hjärtat i halsgropen utan faktiskt kunde tänka på annat än om de skulle drutta i någonstans) och lagom långt – även om sista halvan var rätt tråkig. Nästa gång går vi kanske upp till högsta grillplatsen, grillar, och går ner samma väg, för där var det finast.

Det var riktigt svinkallt ute, så det var full mundering med långkalsonger, mössa, fleece och jackor, på hela familjen. 

Massa is vid fallen!

Måste vara kanonfint här sommartid!

Är man liten blir man ju trött och måste tydligen sitta en stund på varje stubbe man hittar. 

Visserligen inte en stubbe, men pappas axlar funkar ju bra med. 

Visst ser det oerhört mysigt och idylliskt ut? Det var det också, ungefär första tredjedelen var det helt perfekt, båda barnen sprang glatt fram och tillbaka och var nöjda och glada. Resten av vägen var det däremot MYCKET gnäll från en liten Lukas, inte så idylliskt med andra ord… Nåväl, skönt som bara den att komma ut en sväng i alla fall, och sen blev det lite fruktsallad med vaniljvisp när vi kom hem – extra gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s