Moln i sinne

Känner mig lite lätt snuvad på den här helgen. Den avslappning jag efterfrågade när vi var ute i lördags kom ju av sig pga alla hjortlusflugor, och sen missade jag totalt att vara ute i höstsolen i går – i och för sig helt på egen förskyllan eftersom vi organiserade i ordning klädkammaren, men ändå. 

Bild från en gråmulen men vacker Nässjö. Ja alltså sjön, inte orten. 
Hoppas kunna få lite sol på mig till nästa helg, nu i veckan ser det ganska kört ut… Och jag som är så himlans påverkad av vädret, en gråmulen dag blir liksom bara ledsam och sorglig. Så verkar jag lite deppig – kolla ut på vädret så har du troligtvis din förklaring där…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s