Arla ko ekologisk ost

Nu var det dags att vara Buzzador* igen, den här gången testar jag Arla ko ekologisk ost, närmare bestämt den som heter Tidan. Tidan är en mild hushållsost med en fetthalt på 23%, smidigt paketerad i fyrkantiga bitar utan kanter (toppen när man inte gillar kanten på osten, ja ni vet vad jag menar, den där hårda kanten som finns på vanliga lagrade ostar), och är väl på det stora hela profilerad som en familjeost.

Osten i sig är inget som sticker ut – det är ju liksom helt enkelt en mild ost – men när man som vi gärna går åt det ekologiska hållet, speciellt till barnen, så känns det ju lite extra gott i hjärtat med en ekologisk ost.

Här hemma är det ju en del aktiviteter man ska hinna till direkt efter skolan, då funkar en grov macka med ost (och kanske lite hemgjord plommonmarmelad nån gång ibland) perfekt som mellis.

*vill någon gå med och testa så hör bara av er så skickar jag gärna en inbjudan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s