En förkänsla av vår

Det har ju varit en fantastisk helg med sol och ett uns föraning om att det någon gång faktiskt kan bli vår – och som man längtar!

I lördags började dagen som vanligt med träning, men det blev ett sånt där underbart gött pass (händer nog en gång av tjugo) där man verkligen känner att man har energi och man känner sig stark! Körde på som bara den, sååååå skön känsla, speciellt när det varit trögt ganska länge nu. Pga lite sjukdom hos våra vänner så blev kvällens middag inställd, så istället tog vi ett spontant beslut och grillade kamben istället – första grillningen för i år! Sinnessjukt gott…
Till och med utan jacka… 
Idag var det dags för Olivers första tävling i friidrott, han är väl som jag inte så värst tävlingsinriktad, men vi försökte pusha på lite lätt för att han åtminstone skulle testa, det är ju alltid en bra erfarenhet. Tror ni lyckan var stor när han vann brons i första grenen – kula!? Helt plötsligt så var det visst mycket roligare att vara med och tävla ändå =) Sista grenen, höjdhopp, var lite läskig tyckte han (och många andra), det skulle ju hoppas över en stång och inte över gummiband som de gör på träningen, och det gör ju lite ont att landa på den. Men men, även det här gick superbra, även om det inte blev någon medalj, och jag har nog aldrig sett Oliver så stolt som efter den här dagen! Känns riktigt kul!

Såklart var hela familjen med, inklusive brorsan, så det fick ju bli lite lek i Kålgårdsparken med. 

En reaktion på ”En förkänsla av vår

  1. Pingback: 7 år i februari | godatankar.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s