Tough Viking

Det hade ju inte hunnit komma nån leverans av häckplantor, så i morse packade vi lite ved och åkte till Göteborg för att kolla när tre kompisar skulle springa Tough Viking i Slottsskogen. Vi ställde oss ungefär på mitten av banan med bilen, och gick runt och kikade på några, men inte alla, hinder – väldigt roligt faktiskt! Det var ju många starttider, så det kom folk hela tiden och sprang. Kul att se hur de olika lagen hjälpte varandra i, över och under hindren!

I full fart i och ur en container 🙂

Efter ett tag lyckades vi även se våra kompisar – bara synd att vi inte även hann se dem gå i mål, men vid det laget var barnen (och vi) hungriga och de ville leka i Pliktaparken, så vi fick hålla oss där runt och grilla lite ihop med min bror som anslöt sig på cykel.

Bästa brorsan!

 Kan berätta att Pliktaparken (nästan vid Naturhistoriska) erbjuder en tämligen rejäl lekpark och även grillplatser. Tur det, för hade vi inte haft en eld hade jag frusit ihjäl, det var SVINKALLT i Göteborg idag. Hur de klarade sig som sprang loppet fattar jag inte, för dels var det ett ISBAD och sen skulle du först simma över en av ”sjöarna” inte mindre än fyra gånger, för att till sist åka rutschkana rakt ut i vattnet ytterligare en gång. Det var alltså på en dag när det var 5 grader, ISKALLA vindar och säkert inte mer än 3-4 grader i vattnet….

Hahaha, dagens roligaste kort, fångade Oliver på bild när han kommer FLYGANDE ut ur en jättelång rutschkana, det här alltså i FULL fart!!
För övrigt så roade sig barnen i lekparken i nästan 4 timmar innan vi gav upp och åkte hem, hade inte ens lust att gå på stan efter, vi var för kalla helt enkelt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s