Tillbaka till vardagen

Idag räknas även Lukas som frisk och smittfri, och är därmed tillbaka i skolan – vilket innebär att det här är första dagen på jobbet för mig efter nästan 2½ veckas ledighet. Det känns.. tja, jag vet inte egentligen.

I vilket fall, var tvungen att dela med mig lite, det dök upp en annons i mitt instagramflöde från iform, normalt sett så hoppar jag ALDRIG på prenumerationserbjudanden, men det är kändes lite för bra för att låta bli? (nej jag är inte sponsrad på något sätt)

slide-ifo11-se-3-1

Du hittar erbjudandet här

Alltså, jag har gått och dragit i det tightsen flera gånger men backat för jag tycker de är för dyra…. Är lite kär i Kari Traa’s kläder, speciellt underställen, men jag har inte velat lägga så mycket pengar, så det här kändes som ett grymt bra alternativ – liksom hela träningsstället och 4 tidningar (kunde inte bry mig mindre om dem) för 200 spänn… Nu kommer det ju dröja ett tag innan jag kan ha på mig de här kläderna, men det är inte fel att ha en morot för att komma igång sen heller.

För övrigt var jag och klippte mig igår, hos Anette på Freja & Frasse, inspirerat av bilden jag hittade på min ”klon” häromdagen, blev väldigt nöjd (som vanligt)! När man inte kan ha sina vanliga kläder, är blek som ett spöke och känner sig tjock lite här och var så är det extra skönt att få känna sig lite fin i håret i alla fall.

img_5863

Jag får förresten rätt ofta frågan om hur länge jag tänkt jobba (har ju beräknad födsel 22 mars), och jag har väl typ tänkt jobba fram tills det är dags om inget händer. Jag mår ju bra och känner mig pigg, förutom att jag inte kan stå upp och jobba, så det finns liksom ingen anledning att börja tulla på föräldrapenningen innan bebisen kommer. Sen har jag ju gått över med de andra två, 10 respektive 3 dagar tror jag om jag inte minns fel, så den kommer nog inte direkt tidigare heller.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s