BellyBandit eller inte?

Även om man räknar in att jag har varit (och än så länge är, ta i trä) aktiv den här graviditeten, så är jag ändå 10 år äldre än första gången jag fick barn. Nu för tiden har jag ju koll på hur och vad jag ska träna, både före och efter förlossningen, och jag vet hur man ska äta, MEN, eventuellt finns det en typ av produkt som kan hjälpa framförallt magen att återfå normal form efter graviditeten.

Produkten jag tänker på är en BellyBandit – även om det rimligen bör finnas liknande produkter av andra leverantörer. Det är alltså en form av gördel som ska ge stöd och ge form åt bålen den första tiden (upp till 3-6 månader efter) som komplement till att man tränar upp sin inre bålstyrka igen. Motiveringen är att man snabbare och ev. också till större utsträckning ska få tillbaka sin ”gamla” kroppsform.

blacklaceprint_front_smile_1_8

Det hade liksom varit mer intressant att se den här på nån som faktiskt HAR fått barn, istället för en ung, smal modell? Men en sån här typ är det jag menar i alla fall. 

Det hela hade ju inte varit nåt att fundera på, om det inte vore för att de billigaste BellyBandits jag hittat ligger från 700 kr, och jag vet ju heller inte garanterat att de funkar/går att ha på sig. För att inte tala om vad man ska ha för storlek, för i början sjunker ju magen ihop en hel del av sig själv.

Jag menar, funkar den och hjälper på tre månader så är den värd 700 kr. Gör den det inte så är det ju helt meningslöst….

Det har visat sig vara ganska svårt att googla fram bra recensioner på en sån här eller en liknande produkt, så snälla, snälla, har du erfarenheter – skriv en kort rad om din åsikt!

2 reaktioner på ”BellyBandit eller inte?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s