Glädjande besked

Alltså gud vad skönt – har varit hos barnmorskan på rutinkontroll och tack och lov ligger fortfarande bebisen med rumpan först, vilket innebär att min inbokade tid för planerat snitt ligger kvar den 17:e mars! Det hade känts så oerhört jobbigt att ställa om sig igen, så nu känns det lite som en sten har lättat från hjärtat. I övrigt såg allt bra ut, hon hade lite svårt att mäta magen bara eftersom den här lille vrider runt sig hela tiden, men det var ändå OK kom hon fram till. Nu har jag ingen mer tid hos henne eftersom det bara är 16 dagar kvar till snittet!!! Dessutom är det bara 8 dagar kvar att jobba, känns jäkligt skönt även om det är lite stressande att hinna med saker med.

Firar med en liten magbild, kunde inte hålla mig utan köpte en ”vanlig” skjorta på GinaTricot för nån vecka sedan, var så himla sugen på nåt som ser lite vårigt ut och som jag kan ha sen (hoppas jag i alla fall). Insåg dock att det är apkasst att fota med mobil inomhus nu, borde verkligen försöka ta några kort med den riktiga kameran med, innan det är för sent…

Ikväll blir det faktiskt också lite kuligheter – vi har fått biljetter till Kjell Enhages inspirationsföreläsning, kan behövas nu när både mage och vinter känns lite tung!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s