Vem är du?

Nu är jag visserligen halvt senil och har glömt mycket från mina tidigare två graviditeter, de inträffade ju för så läääääänge sen, men jag tycker mig kunna gissa mig till lite vad du är för en krabat som bor i min mage.

Du är sjukt stark! Jag må ha förträngt det, men jag tror banne mig inte att mina två pojkar var riktigt så starka i magen – eller så har du bara väldigt gott om plats och får därmed till sparkar och slag i magen som gör att man nästan kvider till, speciellt när du boxar på insidan av min navel.

Du har en väldigt bra dygnsrytm – än så länge i alla fall. Just den här delen hoppas jag verkligen att den håller i sig, för du sover hela nätterna och en bra bit in på morgonen. Däremot är du väldigt aktiv nästan hela dagen, med en topp mellan 18-21 ungefär där du leker cirkusakrobat i magen.

Du är envis – mycket bara en känsla jag har, och kanske att den påverkats av att du lagt dig på ”fel” håll.

Du är hemlighetsfull och busig- vad jag än tittar på för skrönor om vad bebisen ska vara för kön så ligger du typ mitt i. Du har en medelpuls på ca 140-142, vilket är varken högt (”flicka”) eller lågt (”pojke”), magen ändrar form titt som tätt så ena stunden är den jättebred (”flicka”) och andra mer smalputig (”pojke”).

img_5381

Det ska bli kul att titta tillbaka på det här om nåt år och se om jag har rätt, eller om du bara varit hemlighetsfull och busat med mig hela tiden!

I vilket fall kommer du bli väldigt, väldigt älskad, dina syskon längtar oerhört mycket efter dig och det gör vi också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s