Vasaloppsfrukost

Den här morgonen spenderas traditionsenligt framför Vasaloppet (ja det är väl framförallt jag som kollar iofs) där vi hejar lite extra på kollegan Tanja. Självklart måste man ha lite go-frulle med, här är årets vasaloppsfrukost!

img_3109

Smoothie med banan, jordgubbar och såklart blåbär!

img_3108

Min favoritmelon – piel del sapo (grodskinsmelon)

img_3107

Min och barnens favoritfrulle – baked oats (testa detta!!!)

img_3111

Och så avslutningsvis nåt ruskigt gott och onyttigt – nutellacroissant! Jag köper helt enkelt färdig croissantdeg och lägger på nutella innan jag rullar ihop dem och kör dem i ugnen. Det här är livsfarligt gott så man får liksom se till att man inte äter det så ofta…

img_3105

T.o.m vädret ute slog ju om till vinter dagen till ära, så jag får nog säga att det här är en tämligen perfekt Vasaloppsmorgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s