En vecka – en livstid

Alltså den här lilla människan, han är bara en vecka än men kan en bebis vara så här lugn??? Han mest äter och sover, men kan även vara vaken en hel timme i sträck och bara ligga och titta på oss, helt nöjd??? Nu är jag fullt medveten om att saker och ting kan ändras 1000 gånger om, men just precis i dag njuter vi till 110% av att ha en sån enkel och nöjd liten bebis!

Ta bara idag som exempel, jag matade honom vid 9:30, då hade han varit vaken och bara låg och tittade en timme, sen sov han fram till 14:40 (!!!), så jag har varit ute i trädgården, rensat lite bland allt dött från vintern, suttit och solat, läst en bok och hunnit slumra på soffan en stund – hur är det möjligt?

Det enda vi inte riktigt lyckats få till är väl nån mer sammanhängande liten promenad, det blev en premiärtur häromdagen men det var sisådär uppskattat, så vi får försöka igen tror jag.

IMG_3438

Han är väldigt söt i vagnen i alla fall!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s