Måndagslunk

Ok, jag erkänner, jag njuter än lite mer av att få varar hemma när jag vet att det är måndag och jag i vanliga fall borde jobbat nu. Dessutom ÄN lite mer när vi är hemma både jag och maken den här veckan, tänk om livet jämt kunde vara så skönt!

Kan ju i alla fall meddela att jag är mycket tröttare idag eftersom Filip tydligen tycker att jag borde producera mer mjölk och därmed har ätit ett gäng fler gånger i natt, varje gång tar dessutom ca 1 timme om man inkluderar ett trött blöjbyte. Han fortsätter ju däremot med att vara lika lugn och nöjd, och jag tror att det till stor del är för att han inte verkar ha lika mycket magkrångel som storebröderna haft, vet inte om det är en ren slump, om det kommer senare eller om det ev kan bero på Sempers magdroppar med lactobaciller som han fått sedan han var tre dagar gammal?

IMG_3455

Efter en tämligen produktiv dag i trädgården igår är jag dessvärre superallergisk och det hjälper inte till när det gäller tröttheten heller ju… Mycket hann vi göra i alla fall, hönshuset är vårstädat, studsmattan är uppe och utemöblerna uppställda (om än inte rengjorda). Klart det blev ett par varv på grillen med!

IMG_3449

Hela familjens favorit, grillade champinjoner!

IMG_3448

IMG_3451

Lyxade till det med att grilla på munkar och servera med glass och chokladsås med….

Nu är maken iväg och handlar virke till vår grind (så inte hönsen knatar ut i gatan nu när de går fritt i trädgården) och strö till hönshuset, så nu ska jag lägga mig och sova, eller åtminstone vila, med Filip på magen en stund!

IMG_3459

Det är bara att inse att jag är i hopplös minoritet som enda tjejen i familjen 😉 Tur jag har så goa pojkar, alla fyra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s