Syskonkärlek

Både Oliver och Lukas blev omedelbart lite kära i Filip och de är hela tiden med och kollar av vad han gör och hur han mår. Byta blöja är lite läskigt att vara med om, men speciellt Lukas vill gärna ha honom i knäet hos sig och kan sitta med honom i tjugo minuter åtminstone och bara titta och klappa på honom – vansinnigt sött!

IMG_3399

Dessvärre har Oliver åkt på lite feber och rejält med halsont så han får inte vara så nära Filip just nu, men kikar ändå gärna till honom hela tiden. Det känns verkligen som hela familjen fått en bebis, inte bara jag och maken!

IMG_3403

En bild från innan Oliver blev sjuk. 

Jag ser så oerhört fram emot allt vi ska göra som ”ny” familj framöver!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s