Likheter

Hahaha, jag tänkte jag skulle sätta ihop en bild med alla tre pojkarna, när de är i samma ålder ungefär. Så många har sagt att Filip är lik Lukas, men jag har inte tyckt det så jättemycket, men nu när jag ser bilderna måste jag nog hålla med ändå… Bilder på Oliver blir inte riktigt rättvisande, tagen med en mycket äldre och sämre digitalkamera i vintermörkret har jag tyvärr inga riktigt bra tidiga bilder, men det finns ju helt klart likheter där med.

Så, härmed presenterar jag klonerna Gladh!

allapojkarna

Till sättet kan jag meddela att de redan skiljer sig en hel del dock, men det återkommer jag om!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s