2 veckor

Idag är Filip två veckor, vilket vi firade med att amma varannan timme hela natten och en gång i timmen nu på dagen… Därav kan jag säga att jag känner mig hyfsat trött idag, men det gör inte så mycket ändå eftersom det inte skriks däremellan utan han är nöjd som vanligt – men behöver väl helt enkelt äta lite mer just nu. Eftersom han äter i typ 30-40 minuter varje gång så känner man sig lite låst, oftast sover han ju ett eller två pass lite längre men jag vet ju liksom aldrig riktigt när än, men det kommer väl ge sig framöver gissar jag.

IMG_3501

Hans vakna perioder är längre nu, lite över en timme i stöten, och han är helt klart MER med för varje dag som går. 

IMG_3494

Han är till och med nöjd när han ligger på mage på skötbordet, det har de andra två pojkarna verkligen hatat!

Igår var vi på BVC för första gången och konstaterade att han redan är tillbaka över sin födelsevikt, dvs nu 3060 g och 53,5 cm (shit, han har alltså vuxit 2,5 cm på en vecka?!?) så nu vet jag ju med säkerhet att han åtminstone får i sig det han behöver!

IMG_3492

Så här söt är man när man somnar med ansiktet fullt med mjölk, ihopkurad på min kudde ❤

Annars händer inte så mycket här hemma, maken går runt och pular lite (byter däck just nu tex) medan jag mest ammar. Min arm/axel vill jag fortfarande helst amputera vid skulderbladet, men nu har jag kommit över det värsta onda med amningen så det känns så oerhört skönt! Läste att stackars Ebba precis kommit in i den värsta fasen, och med mjölkstockning dessutom, hon har mina fulla sympatier!

Nästa vecka kommer verkligheten tillbaka när maken börjar jobba igen, det känns så himla tråkigt för vi har haft det så mysigt här hemma nu när vi fått vara tillsammans så mycket, barnen har också njutit av långa dagar hemma med oss eftersom de slutar så tidigt nu när det inte är fritids längre.

IMG_3506

Hoppas att ni alla får en skön helg där ute i verkligheten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s