Friskt vågat..

Vi brukar ju alltid åka på semester, och oftast bila dessutom, på somrarna. Det har ju liksom inte varit läge att boka en 250 mil enkel bilresa någonstans i år, men samtidigt vill vi ju hitta på NÅGOT, både för vår och för barnens skull. Men vad hittar man på med nån som är 3 månader till midsommar (ungefär)?

Lösningen dök upp när mormor och morfar ville göra något med de stora barnen, de tänkte ta med dem till Legoland – vilket vi också haft lite i bakhuvudet. Nu gör vi så här, att de stora barnen åker med mormor och morfar och går på Legoland i två dagar, sen kommer vi ner och ansluter oss i Danmark med Filip och ”tar över” storebrorsorna när mina föräldrar åker vidare söderut. Vi har bokat 3 nätter och tänker att vi ska gå på Lalandia med pojkarna en av dagarna. OM det funkar bra med Filip så åker vi kanske genom Tyskland på vägen hem, med en eller ett par övernattningar på vägen, annars får vi köra samma väg tillbaka, dvs över Göteborg – Fredrikshamn. Om det verkligen, verkligen inte funkar får väl maken åka själv till Danmark och hämta de stora barnen, men det ska ju mycket till i så fall!

IMG_3574

Vi får väl se om den här lille fisen kan tänka sig att åka lite längre stunder i bilen framöver!

Det här känns som en ok kompromiss och utan sådär jättestora risker (förhoppningsvis) där vi bokar en massa som kanske inte blir av. Är i alla fall en skön känsla att ha något inplanerat till sommaren!

IMG_3584

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s