Buzzador – Cheez Dippers

Jag kunde inte låta bli den här kampanjen som Buzzador, det här är nämligen egentligen barnens favorit när vi åker på semester utomlands, men nu finns den tydligen även här i Sverige!

IMG_3805

Som sagt, när vi varit i både Frankrike och Kroatien så har den här stått högt i kurs hos barnen när man ska ta med lite mellis till stranden. De här, en melon och en påse chips brukar vara semester-mellis, och så en massa vatten såklart.

IMG_3812IMG_3809IMG_3804

Det är ju egentligen inget avancerat, små grissini med mjukost, men det ÄR ju lite roligare med mat man dippar. Sen ska jag inte påstå att det är mättande, men det underhåller hungriga barn (och vuxna, jag gillar dem med) en liten stund åtminstone.

IMG_3801

Enda nackdelen är att de måste stå kallt, så en kylväska krävs om man är ute en längre stund.

Jag är ju Buzzador, vilket innebär att jag emellanåt får hem prover på nya produkter som jag får prova, mot att jag delar av mig av min upplevelse. Mina åsikter är ju däremot mina egna. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s