Filip 2 månader

Ja idag blir då den här lille plutten hela två månader, och jösses vad han har vuxit! Dels rent fysiskt – förra veckan var vi på BVC och han vägde då 4640 g och var 59 cm lång, vilket alltså är en viktökning på ca 60% sedan födseln, helt galet, och vi har redan fått gå över till storlek 62 – men även psykiskt.

IMG_3913

Det händer saker nästan varje dag här, och han är väldigt mycket mer med nu. Han tittar på allt omkring honom och vill vara där vi i familjen är. Allra roligast att titta på är däremot Humlan, en av leksakerna i mobilen över hans skötbord, den fullkomligt älskar han! Han pratar även en hel del, gärna med nämnda humla, men även med oss. Världens sötaste ljud! Han ler mot oss, men är lite svårflörtad ibland, men när han ler är det med hela kroppen och ögonen blir som små halvmånar ❤

IMG_3882

Rutinerna med ett långt sovpass på dagen har varit lite svajiga ett tag och likaså på nätterna där det nu blir två nattmatningar snarare än en, upplever att det beror på att hans mage gjort lite mer ont senaste veckan just på sena kvällar och nätter. Hoppas det ger sig snart. Han ammar nu tack och lov oftast lite kortare, 15-25 minuter, och en till två gånger blir det ersättning med.

IMG_3910

Själv känner jag mig ”som vanligt” i kroppen, åtminstone till jag utmanar den med träning, ett par jogging-steg eller mina gamla jeans, då känns det väldigt tydligt att jag har låååångt kvar ändå. Men till vardags känns det jättebra!

IMG_3891

Puss på dig, mitt minsta lilla hjärta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s