Lukas 7 år!

Han har vuxit så makalöst det senaste året, både fysiskt och psykiskt tycker jag. Lång som bara den (128 cm) och smal som en sticka, med bara en massa seniga muskler. Han är ju i princip alltid aktiv, just nu är det innebandy för hela slanten, så till hösten får vi nog kolla på om vi kan hitta nåt bra ställe i närheten där han kan spela det.

IMG_4235

Han har lika mycket humör som han alltid haft, men han kan åtminstone i vissa fall tygla det lite. Lika charmig och go som han kan vara, lika arg kan han bli, men det har väl sin charm också på ett sätt 😉

Han är otroligt omtänksam, både mot oss, kompisar och lillebror och frågar gärna hur det är med oss eller om det går bra med det vi gör. Helt enkelt en fantastisk liten pojk!!! Stort grattis på födelsedagen, mitt hjärta!

IMG_4074IMG_4010

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s