Goda tider 

Vilka sköna dagar det är ändå, när hela familjen är hemma. Alla skönast om de stora har varsin kompis, ska väl tilläggas, för det är helt makalöst vad de tjafsar med varandra annars… Men ändå, långa, ljusa dagar ihop med hela familjen känns så fantastiskt lyxigt! Jag önskar man inte behövde jobba så mycket annars, en halvtid vart hade varit perfekt, för det är ju liksom precis det här livet går ut på!

Efter mina tidigare två graviditeter har jag känt mer ”press” att komma och jobba igen, men nu när det är sista gången man är mammaledig så är det oerhört lätt att prioritera på ett annat sätt. Sen tillåter ju inte ekonomin vad som helst, men jobbet i sig, det går ändå vänta lite. Visserligen börjar jag och maken dela på ledigheten med 50% var fr.o.m oktober, men sen är ju ändå tanken att Filip inte ska skolas in på dagis förrän i januari 2019! Känns makalöst lyxigt, i alla fall så länge man inte syftar till den ekonomin det blir under tiden.


Är man tredje barnet får man liksom bara hänga med på ett hörn helt enkelt 🙂

Det är också lättare att leva i nuet, nu för tiden (börjar väl bli gammal och vis???), gör så fort man ser Filip så fastnar man där en stund och pratar och leker med honom. Faktiskt smittar det även av sig mot resten av familjen med, man går liksom ner i varv och tar tillvara på stunderna på ett annat sätt. 

Inte klokt vad positivt det var med en till liten filur i familjen ändå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s