Uppdatering

Så, jag lever. 

I morse kändes det rätt ok, sen blossade några utslag upp igen, men nu har de lagt sig igen… Var inne på jouren på vårdcentralen och vände eftersom det oxå satte sig på stämbanden eller i halsen, men ingen vet vad det är och ingen kan göra nåt typ, bara att vänta på att det går över. Är så sinnessjukt trött idag, både av allergi, sömnlös natt på akuten och nån tablett jag fick. Den fick man inte amma på heller, först gången blir i natt igen och det börjar bli rätt efterlängtat kan vi väl säga, även om jag inte ammar så mycket nu längre (som tur var, som det blev nu).

Min egen teori är att jag kanske fick ett gäng bett av tex knott och att det utlöste en reaktion, som sedan blossat upp igen av en massa saker jag i normala fall inte reagerat mot.

Filip har nu haft låg feber en hel vecka, mellan 37,5-38,2 grader, tur vi har tid för återbesök för honom på tisdag åtminstone. Hans trånga tårkanaler i kombination med att bakterien i hans ögoninflammation var resistent gör det hela rätt envist, och så här länge med feber känns inte bra. Samtidigt har jag ju ingen direkt lust att gå igenom en penicillin-kur med honom, hua…


Vi roade oss lite med kameran idag, han är ändå väldigt go och glad trots allt.

Det blir liksom ingen ordning med nåt här hemma, och inte med hälsan och träningen heller, jag hinner göra ett pass sen har jag antingen blivit sjuk eller så har nåt annat hänt så det inte har funkat. 

Nu ska jag sätta mig i soffan och äta glass tills jag somnar tror jag. Får glädja mig över att det åtminstone är väldigt välstädat här hemma nu, i och med att vi trodde att det var ohyra först.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s