Besviken*

Jaha hörrni. Vilken sommar det här blev då… Det här var ju sommaren jag skulle njuta av att vara föräldraledig, men där jag ändå inte hade större planer/förhoppningar än om att vi skulle kunna spendera åtminstone ett gäng dagar på stranden vid Axamo eller Västersjön. Jag hade väl inte räknat med två influensor, en matförgiftning, halsfluss och allergichock på det, liksom.

Känner mig rätt deppig över att jag varit så halvdan stora delar att jag inte riktigt orkat med, dagarna har bara försvunnit och flutit ihop, de dagarna jag ville ta till vara på till 100%.

Den här allergin har inte riktigt lagt sig än, de blossar upp små utslag här och var och det kliar i handflatorna så fort jag gör något, jobbigast är dock att vara så fruktansvärt allergi-trött. Stackars Lukas fortsätter med både feber och ögoninflammation, antibiotikan för ögonen hjälpte inte och det som orsakar febern verkar vara en virusinfektion, så där finns inget att göra heller trots att vi är inne på dag 10 med låg feber nu. Han är ändå vid hyfsat gott mod måste jag säga, det är jag så himla glad för!

IMG_4720

Han är så himla glad i mat, den här lilla ongen! Han smakar glatt på allt han får, skrattar och vill ha mer (och blir arg när han inte får). Det enda som ger magknip är gröt dessvärre, vi testar ett par olika märken men det verkar ge samma effekt. Vi får kanske bara vänta lite med det? Nu är det ju bara smakportioner än, dvs typ nån matsked eller så som mest. 

De stora pojkarna, stackarna, har haft en ganska tråkig mamma på sistone. Dessutom är det ju fortfarande glest mellan kompisarna som är hemma, så det blir en hel del bråk. De är dock himla duktiga på att ta hand om sin lillebror ❤

IMG_4730

Bråk blir det också mellan våra ”gamla” hönor och de nya, så nu så bor den halvstora hönan Flora ihop med kycklingarna istället. Kycklingarna i sin tur ser ganska roliga ut nu, när de börjar få fjädrar men bara har lite av dem än så länge.

IMG_4727

Nu ska jag försöka hitta på något slags utflyktsmål för dagen ändå, måste liksom göra nåt känner jag. Ska bara vänta till pojkarna lugnar ner sig på varsitt rum först efter morgonens slagsmål….

*har såklart också dåligt samvete för att jag är besviken över sommaren, är det bara jag som är gnällig och inte tagit tillvara på den??? Borde jag vara nöjd ändå? Suck…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s