Kusinhäng

*Ta i trä*, men hela familjen har faktiskt varit friska den här helgen! Därmed har vi även kunnat träffa kusinerna från Skåne – W som är 6 år och A som är ca 7 månader. Väldigt kul att se dem ihop, A och Filip, när de nu är så pass jämngamla! Hon kan sitta själv, vilket såklart inte Filip kan än, men jag längtar lite för det blir lite enklare när man måste ”ställa ifrån sig” honom då. Samtidigt är det grymt smidigt så länge han är nöjd med att ligga ner (en stund åtminstone….).

IMG_4992IMG_4997IMG_4982IMG_4999

Annars har vi hälsat på goa kompisar idag en sväng, bara med Filip för de stora pojkarna har varit hos mormor, och inhandlat typ en fleeceoverall på HM som mamma fick en sötchock över… Alltså hur gulligt?

trippel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s