Min lilla blodhund

Nu har ju barnen (äntligen 😉 ) börjat skolan, vilket gör att vi förhoppningsvis kommer komma in i lite mer rutiner framöver. Lukas har börjat första klass och kom hem mycket stolt idag med sin allra första läxa, Oliver börjar i femte klass (!!!) och är inte lika begeistrad över sina läxor, hahaha!

Jag och Filip har fått förmiddagarna för oss själva vilket varit himla skönt faktiskt. Han har nu gått från att inte alls somna i vagnen till att i princip bara somna i vagnen – det blir många promenader nu, men hellre det än att man blir helt fast hemma. Däremot försvann ju liksom tiden jag hade när han sov till att få saker gjorda eller vila, han sover ofta en liten stund när vi kommit tillbaka från promenaden men det brukar bara räcka till att jag hinner göra klart det mest akuta. Därtill är det gissningsvis tänder på G, för dels har han börjat dregla som en blodhund, han gnager våldsamt på allt och är dessutom tämligen gnällig – vilket inte är likt honom.

IMG_4973

Ögoninflammationen ser ändå mycket bättre ut nu, även om den inte är helt borta. Får se om den försvinner till nästa vecka annars får jag nog åka in och prata med dem igen…

I och med att alla hans bodysar nu blir blöta på en kvart så begav vi oss ner till stan idag för att köpa lite dregglisar. Passade på att ta en lunch på N.E.O. med (ett av mina favoritställen på lunchen, jag tycker de har god mat och en väldigt god salladsbuffé) med en kompis med, höjden av lyx får man säga. Det blev några dregglisar med, men mest nöjd är jag över att jag lyckades snubbla in på Villervalla där de hade 50% rea, tänkte att jag var lite trött på deras mönster men hittade tre fina bodysar som skiljde sig från de jag har sen tidigare till barnen.

IMG_4971

Annars rullar det liksom på i ett nu, det ska  hinnas med att handla, diska, fixa mat, köra på aktiviteter och däremellan är det sova, äta och byta blöja på Filip, typ hela tiden. Puh. Känner mig riktigt sketans trött nu (taskig natt i natt med iofs) och skulle gärna sova en ordentlig natt – men nu är det så gnälligt och dant så det lär inte hända. Därmed tänker jag faktiskt gå och lägga mig nu faktiskt, innan klockan ens är halv tio…. God natt på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s