Höstutflykt till Dumme Mosse

Puh, nu har vi snart jobbat oss igenom hela familjen med den här förkylningen… Först blev Oliver dunderförkyld, sen Lukas, sen Filip och sen jag – med ungefär 2 dagars mellanrum. Oliver är hyfsat frisk idag, Lukas är på god väg, men jag och Filip är fortfarande mitt i det hela. Därmed fick jag typ NOLL sömn i helgen, en genomsnorig liten bebis är inte bästa nattsällskapet, stackars liten!

MEN, det var ju så sjukt fint väder och hela min kropp ville bara uuuuuuut, så vi tog en tripp till Dumme Mosse – däremot gick vi ”bakvägen”, dvs den grusade vägen bort till grillplatsen, eftersom ingen orkade gå nåt vidare. Fantastiskt väder, så otroligt skönt att komma ut i skogen en sväng. Som bonus så hittade Oliver svamp, de läser om det i skolan nu, så vi fick med oss tegelröd björksopp och två KarlJohansvampar hem. Tyvärr var många maskätna när vi väl rensade dem, men 3 goda svampmackor blev det i alla fall! Tycker det är mycket lättare att hitta den här typen av svamp än kantareller, men det är kanske mest för att många inte plockar dem?

Nu blir det fotobomb från utflykten!

IMG_5054

Stackars liten snorig bebis! Men även han tyckte det var rätt spännande ute i skogen, en stund åtminstone. 

IMG_5047

IMG_5044

Och så Han Med Humöret 😉

IMG_5038IMG_5036IMG_5030

IMG_5058

Otroligt stolt svampplockare!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s