Hårresande tankar*

Den enskilt största faktorn som avgör om jag känner mig fin en dag eller ej är mitt hår. Därför kan det ju tyckas himla dumt att avboka klipptiden jag hade idag för att boka in en ny om en dryg månad (!!!), men dels skulle jag behövt ta med Filip (och jag ser inte att det blir superavslappnande att försöka hålla honom nöjd 50 minuter i vagnen samtidigt som jag blir klippt) och dels har inte håret växt så mycket nu det senaste. Det växte ju typ 4 cm i veckan och var supertjockt från vecka 30 i graviditeten till Filip var ungefär 3 månader, nu – not so much. Dels fäller jag som en isbjörn i Sahara, dels har håret som sagt slutat växa så himla fort (det senare är ju iofs bra).

Nu är ju då frågan, är det dags att ändra frisyren lite nästa gång kanske? Jag har aldrig haft en och samma frisyr så länge som jag haft denna, har skrivit om det tidigare, men samtidigt gillar jag den verkligen. Dock kräver den en del jobb för att vara riktigt fin – och gärna lite tjockare hår än mitt är just nu. Ni som inte känner mig så väl, så här ungefär ser jag ut nu (när håret är fixat):

IMG_4197

Funderar lite på om man eventuellt skulle dra till med att klippa lugg till den här frisyren? Men å andra sidan har jag ju kämpat för att ”få ner” luggen nu, men men, hår växer ju liksom. Det måste vara en ganska busig lugg, till mitt breda ansikte blir det jättekonstigt med en rak lugg. Tänker nåt sånt här ungefär, fast lite kortare hår i övrigt, som jag har nu (källa pinterest):

Å andra sidan kan jag ibland se typ en sån här bild och bli jättesugen på att klippa kortare igen….

9eedb5d7f72b56ae2829beab28cec89d

Hmmm, hjälp mig, behöver lite inspiration!

*precis som frisörsalonger nästan ALLTID har ordvitsar i titeln är det liksom svårt att låta bli när man pratar om hår???

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s