Inte som planerat

Jag tänkte sätta mig här några minuter för att blogga lite om helgen, hade just fått Filip att somna i vagnen och hann slänga i mig lite frukost. Istället sitter jag nu här med en klarvaken Filip i famnen, och i soffan ligger stackars Oliver och mår illa – han hann bara till skolan och vända typ. Tror inte han var sjuk lika mycket i hela fyran som han varit de första veckorna i femman – det har ju mest varit kraftiga förkylningar med lite feber nu, jag hoppas verkligen inte att det ska bli magsjuka nu med…

IMG_8574.JPG

Så här såg det ut en kort stund i morse. Hade bara hoppats att det skulle bli längre än 20 min.

Annars var vi då en sväng till Ullared i helgen, vi hittade väl det mesta vi behövde men på nåt sätt blir det alltid väldigt dyrt, trots att vi inte plockar på oss saker vi inte har behov av. Jag köpte bland annat två 10kg’s viktplattor, hur det nu är här nu så får jag ingen möjlighet att komma till ett gym, så nu måste jag helt enkelt lösa det själv här hemma. Bara att gilla läget, även om jag inte tycker nåt vidare om att träna just hemma, det är så lätt att det inte blir av. Å andra sidan går det ju ibland inte att få ihop det här hemma heller, beroende framförallt på när och hur länge Filip sover.

Nu ska vi i alla fall snart till BVC på 6-månaders kontroll, och innan dess tänkte jag att jag skulle hinna diska och plocka undan… Joråsåatte….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s