Middagstips

Så, Oliver har inte nån form av maginfluensa, han har mått lite illa sedan i lördags men är varken dålig i magen eller kräks, men gissning är att hans tredje massiva förkylning har satt sig lite runt örat så han blir lite yr och därmed illamående. Han är – motvilligt – tillbaka på skolan för att inte missa ännu mer. På tal om öron så kom Lukas hem igår och hade ont i öronen, så nu på morgonen var vi på Hälsan och kikade – och självklart är det öroninflammation… Inga spräckta trumhinnor än dock så därmed inget penicillin i dagsläget – han ville gå tillbaka till skolan så där är han nu.

257938

Nu orkar jag inte skriva mer om allt jäkla småskit hela tiden, jag vill istället tipsa om lite recept, närmare bestämt Coops recept ”4 personer 80 kr”. Ni vet, den där hon Lotta från historieätarna gör reklam för. Vi har testat flera av recepten och de är svinbra! Enkla att göra, billiga, men framförallt väldigt goda! Tex åt vi kinesiskt fläsk med poppat ris (fem stjärnor på den) och chilikyckling med bakad sötpotatis (4 stjärnor). Tidigare har vi även testat kycklingspetten (4 stjärnor). Grymt bra receptsamling, det blir ordentliga portioner dessutom, perfekt när man inte har nån inspiration själv – och nej, jag är inte sponsrad på något sätt, haha, utan gillar det bara 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s