Filip 6 månader!

Det är ju helt galet, att han redan blivit ett halvt år, vår lilla bebis! Ja, jag vet att ALLA säger likadant, men det är verkligen helknäppt. Han som nyss föddes men som samtidigt funnits jämt?

IMG_5157

Fina blå ögon, med världens längsta ögonfransar!

Han fortsätter att vara världens mysigaste bebis, även om sista veckan varit osedvanligt gnällig – men vi är visst inne på sluttampen på utvecklingssprång fyra säger min app, så det bör vara därför. Så fort någon pratar med honom – vem som helst faktiskt, så länge det är jag eller maken som håller honom – så lyser han upp som en sol och charmar brallorna av omvärlden. Han pratar, mycket, ofta, länge och … blött! Han ”blåser hallon”, eller vad sjutton man nu ska säga på svenska, skrattar högt och ibland skäller han på oss 🙂

IMG_5103

Ska det sovas ska det ENBART sovas i vagnen, förutom på nätterna, och just nu sover han oftast 3 omgångar på dagen, i allt i från en kvart till 3 timmar (även om det sistnämnda varit sällsynt de senaste två veckorna). Han läggs för kvällen vid åtta ungefär, sen äter han runt fyra-snåret innan han tycker att det är morgon vid 06 ungefär. Helt ok ändå – speciellt som maken tar mornarna tills han måste gå till jobbet.

IMG_5152

Lite teatralisk kan han vara med, med överdrivna miner, läten och gester kan han meddela ganska bra vad han tycker om saker och ting, väldigt charmerande (oftast). Storebröderna fortsätter att vara vansinnigt stolta över honom och ska alltid visa upp honom för alla som kan tänkas vilja se (och en del som inte är så intresserade med). Han är verkligen älskad, den lille krabaten, men det är svårt att låta bli när man är så här söt!!!

IMG_5107

IMG_5089

Jag älskar att stå mot soffryggen och titta ut, och krafsa lite mot tyget. 

IMG_5147

IMG_5142

En av mina 1000 olika miner – ”full-i-fan-minen” 🙂

IMG_5139

Än så länge håller jag mig ungefär där mamma eller pappa lägger mig, men jag kan rulla åt alla håll och kanter så man vet aldrig riktigt. Än så länge har jag inte riktigt börjat krypa/kräla/åla någonstans.

IMG_5119

I några sekunder kan jag sitta själv nu, innan jag välter, men snart så kan jag nog ordentligt själv!

IMG_5114

Himla tur man har en blogg så man får en anledning att lägga upp 1000 och åter 1000 söta bilder på sin bebis! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s