Otillräcklig

Det har varit lite tyst här ett tag, och likadant har det varit i verkligheten. Jag har inte haft en droppe energi till att träffa folk, den sista gnuttan ork försvann när vi kom på att Lukas hade feber igen (för jag sa att han hade öroninflammation med va?). Det känns som det bara går runt, runt, runt hela tiden, i går var första dagen han var feberfri igen men han är trött och hålögd. Finns ju inte en gnutta fett att ta av på pojken heller så han har ju svårt att komma igen dessutom. Olivers förkylning verkar i alla fall mestadels gett med sig, och kanske konstigast av allt så verkar inte Filip fått nån ny omgång med förkylning (TA I TRÄ!!!).

Vet inte riktigt varför det tär sådant på mig när barnen egentligen ”bara är förkylda”, men jag oroar mig väl lite ändå och dessutom blir det lite mer att ta hand om liksom. Jag är sjukt trött nu, rent psykiskt liksom, så jag hoppas kunna få ladda på mig lite energi den här veckan. Med alla som varit sjuka den här sommaren känner jag så himla mycket av att jag inte räcker till någonstans liksom… Jag känner mig trött, sur och ledsen vilket såklart går ut över barnen – varpå man får jättedåligt samvete eftersom det absolut inte är deras fel, de är ju sjukt snälla barn som inte riktigt förtjänar en mamma med kort stubin och alltför lite tid.

Det är ju dessutom bara två veckor till jag börjar jobba halvtid?! Vet inte riktigt hur man ska dela upp sig på ännu fler, eller om det kanske blir bättre när man får en stund på jobbet att fokusera klart på en uppgift?

Det låter väl konstigt för många, men jag har försökt lagra lite energi i helgen med, genom att göra lite sånt som jag har svårt att hinna med på vardagarna, som att koka sylt på fina plommon jag fick av matmorsan, frysa in dill från landet och laga lite mat. För mig är det liksom avslappnande, ja alltså, om maken finns tillgänglig för barnen under tiden, annars blir det ju mest en stressfaktor såklart.

IMG_5194.jpg

Måste bara visa vilken färgskillnad det blev, den röda marmeladen är gjord på sviskon (katrinplommon) och den aprikosa på ”vanliga” plommon. Goda är de båda två dock!

Hoppas, hoppas att alla får vara friska lite nu!!!! Och så önskar jag er alla en skön vecka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s