Hemma igen

Efter att ha jobbat mina första tre dagar sen Filip föddes så må ni tro att det kändes gott att vara hemma med honom igår (och idag med såklart)! Helt perfekt, man hann få tanka energi (hahaha, det trodde jag aldrig jag skulle säga om jobbet, men det är ju helt olika typer av energi som går åt där och hemma) och samtidigt längta lite efter barnen – alla barnen såklart. Sen är jag inte ledsen för att det har varit strålande höstsol från en klarblå himmel heller, mycket trevligare att gå promenader i sånt väder än i ösregn!

I går var vi bara hemma och myste och jag lagade kålpudding för första gången på evigheter. Fan vad gott det är.. Vill ni ha receptet eller känns det tråkigt?

Idag ska vi åka och hälsa på en bebiskompis, så nu ska jag sätta lite fart. Kram i höstsolen från mig och den här sötnosen!

IMG_5332.jpgIMG_5335.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s