Framtidsplaner

Igår var det kusinträff (barnens kusiner på makens sida alltså) i Vimmerby, trevligt trots ett riktigt skitväder just när vi skulle vara ute och grilla korv i skogen.

Dessvärre utvecklades Filips förkylning sakta under dagen för att i natt blomma ut till en fullskalig förkylning (samma som Lukas haft i veckan) så natten blev upphackad i mikroskopiska bitar – tror jag sov ungefär 15-20 minuter i stöten. Gäsp… Det är ju liksom ingen fara med honom, snorig och dan mest, men det är ju inte så lätt att vara det när man är en liten skit.

IMG_5371

Ögoninflammation har han ju fått med såklart… 😦

IMG_5370

Idag var jag på A6 en kort sväng och inhandlade ett par varmare mössor till honom, känner att det kommer gå åt om det ska bli kallare nu. Bara idag var det ju snorkallt tex, fy sjutton! Det var riktigt kul att handla lite, vi har fått så mycket kläder och haft en hel del sparat så jag har nästan inte behövt/fått köpa något till honom, och det är ju sååå kul att köpa kläder i ministorlekar ändå!

En helt annan sak vi pratade om igår var ju huruvida det är ”nåt kul som är på gång framåt”, vilket vi tyvärr fick svara nej på. Dilemmat kvarstår, jag vill boka in nåt roligt att se fram emot men VAD?!? Förresten, nu i skrivande stund funderar jag lite på antingen badlandet nånstans åt Örebro till eller det där man tar färjan till via Göteborg (the Reef)? Undrar förresten om vi inte ska boka det senare, en julklapp till barnen liksom, så åker man dit i mellandagarna…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s