Filip 7 månader

Åh, det här kom himla snabbt på nu när jag jobbar halvtid känns det som. Det är så vansinnigt gott att komma hem och pussa överdrivet mycket på precis hela den här lilla fisen, på kinder, huvud, den mjuka magen och de goa små lårbaggarna (är det ett ord som bara finns i min familj, förresten?)!

IMG_5447

Det är inte långt kvar nu till han lär sig sitta känns det som, men han tycker ju det är så himla kul o välta… Vill ju inte gärna sätta honom på ett hårt golv heller, men å andra sidan så blir det lite tokigt när han lär sig att det är roligt och inte alls gör ont. Hmm.

IMG_5433

Han pratar, munpruttar och väser/skriker glatt för högan sky.

IMG_5370

IMG_5372.jpg

Normalt sett sover han ju superbra, med bara ett vak för lite mat runt 03-04 tiden, men senaste veckan har han fått för sig att så att säga producera en sån där extra rolig blöja vid 05 och när man bytt den så har han ju hunnit piggna till… Det är liiiite för tidigt för att det ska kännas helt ok, jag hoppas att det är en övergående fas!

Grattis på 7-månaders dagen, lilla plutt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s