Fredagsmorgon

Morgonens mest avslappnade stund, när man gått en runda med Filip och han sover i vagnen så man kan sätta sig tillrätta i fåtöljen och dricka en rykande varm kopp kaffe. Man hinner slösurfa och kolla nyheterna och fundera på vad som ska göras under dagen. 

Såg för övrigt att IKEA nu släppt sin julkollektion. Brukar känna mig stressad över det, men det känns rätt ok i år. Det är dessutom himla mysigt att få vara hemma lite mer inför jul i år, i december och januari kommer jag ju vara 100% mammaledig innan vi återgår till vårt 50% upplägg. Ska bli intressant att se hur det blir med julpynt och julgran i år, vid det laget är Filip 9 månader och lär väl ta sig runt på ett eller annat sätt…


Bild från ikea.

I kväll ska jag ut med ett par tjejkompisar och dricka drinkar och bara tjöta, ser oerhört mycket fram emot det!!

Ha en riktigt skön fredag, allihop!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s