Bra helg!

Hade en himla trevlig helg måste jag säga, hann både umgås med vänner, barnen, maken och dessutom få lite smått gjort. Fredagens tjej-AW blev helt fantastiskt kul, en liten sväng till el Duderino och sedan till N.E.O. för lite tapas. Insåg att jag hade ett gravt uppdämt behov av skitsnack så jag hade så otroligt kul, levde lite på det hela helgen sen faktiskt!

Det enda jag INTE hann göra som jag hade velat var att skriva nåt på boken, när det äntligen blev lite tid över i går efter barnen lagt sig så var jag så trött att ögonen gick i kors och det var bara att inse att det bästa jag kunde göra var att gå och lägga mig med. Fick dock lägga mig i Filips rum, Oliver fick nämligen feber i går och hade lagt sig i min säng, men det resulterade ju bara i att jag fick en totalt ostörd natt – inte dumt alls måste jag säga! Vi delar ju på nätterna, men ligger man i samma rum som Filip blir man ju ändå liiiite väckt av att han ska äta mm, även om man inte själv måste gå upp.


Btw, nu har den här lille fisen börjar kunna sitta själv, än så länge i korta stunder, men det tar sig lite mer för varje dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s